Angelina Jolie, Tom Hardy'nin yapımcılığını üstlendiği Unreasonable Behaviour filmini yönetecek

2.722 Gösterim
20 Kasım 2020 12:55
Angelina Jolie, Tom Hardy'nin yapımcılığını üstlendiği Unreasonable Behaviour filmini yönetecek

Angelina Jolie, ünlü oyuncu Tom Hardy'nin yapımcılığını üstlendiği, foto muhabir ve savaş fotoğrafçısı Don McCullin'ın aynı isimli otobiyografisinden uyarlanan Unreasonable Behaviour filmini yönetecek.


2011 yılında yönettiği In the Land of Blood and Honey ile yönetmenlik kariyerine başlangıç yapan, 2014 yapımı Unbroken, 2015 yapımı By the Sea filmlerinin akabinde 2017 yılında First They Killed My Father'ı yöneten Angelina Jolie, yönetmen koltuğunda oturacağı yeni projesini buldu.

 

Angelina Jolie, Tom Hardy'nin yapımcıları arasında yer aldığı, İngiliz ünlü savaş fotoğrafçısı ve foto muhabir Don McCullin'ın aynı isimli otobiyografik kitabından uyarlanan Unreasonable Behaviour'ı yönetecek. Gregory Burke'ün senaryosunu kaleme aldığı film, çocukluk yıllarında yaşadığı büyük fakirlikten gelerek foto muhabirlikte önemli bir kariyer yapan ve fotoğraflarıyla yoksulluğa hapsedilmiş insanların hikâyelerini görünür kılan McCullin'ın hikâyesini anlatacak. Don McCullin'ın, savaşın etkilediği hayatlara olan empatisi ve savaşın gerçek yüzünü göstermesi ile ilintili olarak cesareti ve insanlığından etkilendiğini belirten Jolie, McCullin'ın hayatını beyazperdeye aktarmanın kendisi için bir onur olduğunu da ekliyor.

 

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.