Amazon'un yeni dizisi Dead Ringers'tan yeni fragman yayınlandı

7.713 Gösterim
30 Mart 2023 22:26
Amazon'un yeni dizisi Dead Ringers'tan yeni fragman yayınlandı

Rachel Weisz'ın ikiz karaktere hayat verdiği Amazon'un yeni dizisi Dead Ringers'tan yeni fragman yayınlandı.  1988 yapımı filmden uyarlanan dizi, 21 Nisan 2023'te Amazon Prime Video'da yayınlanmaya başlayacak.


Oscar Ödüllü aktris Rachel Weisz'ın başrolünde yer aldığı dizi Dead Ringers'tan yeni fragman yayınlandı. Weisz'ın Elliot ve Beverly Mantle isimli ikiz karakteri canlandıracağı dizinin senaryosunu, Normal People, Lady Macbeth ve Mucize (The Wonder) gibi projelerin senaristi kaleme aldı. 

 

Dead Ringers dizisi ikiz kardeşlerin uyuşturucular ve sevgililerin yanı sıra modası geçmiş uygulamaları sorgulamasını ve kadınların sağlığını öne çıkarmak için tıp etiğinin sınırlarını zorlamak pahasına ne gerekiyorsa ödün vermeden yapma arzularını anlatıyor. 

 

İlk iki bölümünü ve son bölümünü sinemacı Sean Durkin'ın üstlendiği Amazon Prime dizisinin oyuncu kadrosunda Britne Oldford, Poppy Liu, Michael Chernus, Jennifer Ehle ve Emily Meade gibi isimler yer alıyor.

 

21 Nisan 2023 tarihinde gösterime girecek olan altı bölümlük Dead Ringers dizisinin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.