Amazon, The Boys spin-off animasyon dizisi The Boys: Diabolical'ı duyurdu

2.804 Gösterim
6 Aralık 2021 15:32
Amazon, The Boys spin-off animasyon dizisi The Boys: Diabolical'ı duyurdu

Amazon Prime Video, The Boys evreninde geçecek animasyon serisi The Boys: Diabolical'ı Karl Urban'lı videoyla duyurdu. Gelecek yıl yayınlanacak antoloji dizisi, 8 bölümden oluşacak.


İlk iki sezonuyla büyük bir hayran kitlesi oluşturan, üçüncü sezonu 2022'de yayınlanacak The Boys’un sevenlerine müjde, dizide tüm süper kahramanlardan nefret eden Billy Butcher karakterini canlandıran Karl Urban'ın yer aldığı bir videoyla verildi. Buna göre; 2022'de prömiyer yapacak animasyon serisinin, Awkwafina, Garth Ennis, Eliot Glazer ve Ilana Glazer, Evan Goldberg ve Seth Rogen, Simon Racioppa, Justin Roiland ve Ben Bayouth, Andy Samberg, Aisha Tyler gibi isimlerden gelecek hikâyeleri, The Boys dünyasından daha önce anlatılmayan konuları ortaya koyacak ve her bölümde farklı karakterlere ev sahipliği yapacak. 

 

Garth Ennis ile Darick Robertson'ın aynı isimli çizgi romanından uyarlanan ve Eric Kripke tarafından Amazon Prime Video için geliştirilen dizi, ilk sezonda The Boys adıyla bilinen bir grubun, toplum tarafından kahraman olarak görülen süper güçlere sahip kişilerin işlediği suçları ortaya çıkarmaya çalışmasına, ikinci sezonda ise, grubun ifşa olması üzerine artık hayatlarına kaçarak devam etmesi ve bir araya gelebilmek için zor şartlar altında mücadele vermelerine odaklanmıştı. The Boys: Diabolical dizinin ikinci spin-off projesi olacak. Daha önce eylül ayında dizinin üniversite ortamında geçecek bir spin-off'u onay almıştı.

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.