Karl Urban

Karl Urban


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Thor: Ragnarok 27 Ekim 2017
UIP Türkiye 795.596 11.437.088
Pete ve Ejderhası 7 Ekim 2016
UIP Türkiye 92.219 1.059.881
Star Trek Sonsuzluk 26 Ağustos 2016
UIP Türkiye 140.539 1.948.405
Daire 10 Nisan 2015
Chantier 23.854 317.918
Medusa Darbesi 1 Ekim 2004
UIP Türkiye 176.088 1.232.277
Riddick Günlükleri 13 Ağustos 2004
UIP Türkiye 160.467 1.004.378
Hayalet Gemi 24 Ocak 2003
Warner Bros. Türkiye 607.463 2.698.611