Adam Driver ve Marion Cotillard'lı Annette'ten yeni fragman yayınlandı

2.702 Gösterim
22 Haziran 2021 17:41
Adam Driver ve Marion Cotillard'lı Annette'ten yeni fragman yayınlandı

Bad Blood, The Lovers on the Bridge ve Holy Motors gibi kült yapımlara imza atmış Leos Carax'ın Cannes Film Festivali'nin açılışını gerçekleştirecek olan filmi Annette'ten yeni fragman yayınlandı.


Pandemi koşulları sebebiyle bu yıl 6-17 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Cannes Film Festivali'nin açılış filmi Annette'ten yeni bir fragman yayınlandı. Kendine has bir sinema diline sahip olan Leos Carax'ın İngilizce dilinde çektiği ilk fil olan Annette, bu yıl içerisinde Edgar Wright imzalı belgesel The Sparks Brothers'ın da odağında yer alan ünlü Sparks grubunun ikilisi Ron Mael ile Russell Mael tarafından kaleme alınıp müzikal formatına dönüştürüldü. Sparks'ın müziklerine imza attığı filmin başrollerinde ise Adam Driver ile Marion Cotillard yer alıyor.

 

Bir komedyen ile opera sanatçısı olan eşinin, Annette isminde bir kız çocuklarının olması sonrası değişen hayatlarını konu edinen film, Cannes'daki prömiyeri sonrası ağustos ayı içerisinde ABD'de gösterime girip sonrasında Amazon Prime Video'da yayınlanacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.