5 Kasım'da başlayacak Kulüp dizisinden yeni fragman yayınlandı

2.645 Gösterim
1 Kasım 2021 13:28
5 Kasım'da başlayacak Kulüp dizisinden yeni fragman yayınlandı

Netflix'in, başrollerinde Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci gibi isimlerin yer aldığı dönem dizisi Kulüp'ten tanıtım fragmanı yayınlandı. Dizi, 5 Kasım'da seyirciyle buluşacak.


Kulüp dizisi, 50’li yılların İstanbul’unda devrim yaratan bir gece kulübünde çalışan eski mahkum Matilda ve o hapisten çıkana kadar varlığından habersiz olan kızı Raşel’in yaşamlarını ele alıyor. Yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce'nin yaptığı dizide, Matilda bir yandan hapiste olduğu sürede görüşemediği kızı Raşel ile iyi bir ilişki oluşturmaya çabalarken bir yandan da İstanbul gece hayatında önemli bir konuma sahip olan Kulüp'ün çalışanlar için zorlayıcı olan ortamını iyileştirmeye çalışmaktadır.

 

Matilda karakterine Gökçe Bahadır'ın hayat verdiği dizide, Pera’nın belalı yakışıklısı Fıstık İsmet’i Barış Arduç, Kulüp'ün patronu Orhan'ı Metin Akdülger, kıskanç yönetici Çelebi'yi Fırat Tanış, şarkıcı Selim Songür'ü Salih Bademci, Matilda'nın kızı Raşel'i Asude Selma Kalebek canlandırıyor. Ünlü oyunculara David rolünde Murat Garipağaoğlu, Diana rolünde Valeria Lakhina, Ali Şeker rolünde İştar Gökseven, Hacı rolünde Sezer Arıçay, Tasula rolünde Merve Şeyma Zengin, Mordo rolünde İlker Kılıç ve Bahtiyar rolünde Doğanay Ünal eşlik ediyor. 

 

Hakan: Muhafız, İstanbullu Gelin, Vatanım Sensin dizileriyle tanınan O3 Medya tarafından yapılan dizinin, "İnsan ailesini seçemez derler, aslında seçebilirsin." cümlesiyle birlikte paylaşılan tanıtım fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.