İştar Gökseven

İştar Gökseven


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
İkimizin Yerine 21 Ekim 2016
UIP Türkiye 1.373.260 15.542.286
Kor 22 Nisan 2016
Bir Film 13.894 160.474
Kara Bela 18 Eylül 2015
CGV Mars D. 892.643 10.132.789
Saklı Yüzler 23 Kasım 2007
Bir Film 9.032 50.201
Gece 11:45 13 Mayıs 2005
Warner Bros. Türkiye 7.552 42.561
Yolda 8 Nisan 2005
Özen Film 9.870 51.457
Özen Film 1.053.685 2.996.122
Warner Bros. Türkiye 142.451 310.342
Laleli de Bir Azize 12 Mart 1999
Özen Film 2.903 2.120
Bir Erkeğin Anatomisi 21 Şubat 1997
Warner Bros. Türkiye - -