4 Ağustos'ta vizyona girecek Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası'ndan yeni fragman yayınlandı

18.479 Gösterim
1 Haziran 2023 10:50
4 Ağustos'ta vizyona girecek Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası'ndan yeni fragman yayınlandı

Klasik çizgi roman serisinin animasyon film uyarlaması olan Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası'ndan (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem) yeni fragman yayınlandı. Film, Türkiye'de 4 Ağustos 2023 tarihinde vizyona girecek.


Jeff Rowe ve Kyler Spears'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Seth Rogen imzalı Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası(Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem) animasyon filminden yeni fragman yayınlandı.

 

Yıllarca insanların dünyasından soyutlanan Donatello, Michelangelo, Leonardo ve Raphael adındaki dört kaplumbağa kardeş, kahramanca davranışlarla New Yorkluların kalbini kazanmak ve normal gençler olarak kabul edilmek için yola çıkarlar. Yeni arkadaşları April O'Neil, konuşan dev sinek Superfly'ın mutant ordusunun şehri ele geçirmek istediğini anlatınca, ekip büyük bir mücadeleyle karşı karşıya kalırlar. 

 

1987 yılında animasyon dizisi olarak televizyona uyarlanan Teenage Mutant Ninja Turtles'ın dörtlü çetesini Micah Abbey, Shamon Brown Jr., Nicolas Cantu, Brady Neon; Usta Splinter'ı ise Jackie Chan seslendiriyor. 

 

Türkiye'de 4 Ağustos 2023 tarihinde vizyona girecek olan Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası filminin yeni fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.