27 Mayıs'ta gösterime girecek Top Gun: Maverick'ten yeni fragman!

4.830 Gösterim
30 Mart 2022 11:45
27 Mayıs'ta gösterime girecek Top Gun: Maverick'ten yeni fragman!

Tom Cruise'un Top Gun'da hayat verdiği rolüne geri döndüğü devam filmi Top Gun: Maverick'ten yeni fragman yayınlandı. Dünya prömiyeri Cannes Film Festivali'nde gerçekleştirilecek olan film, 27 Mayıs'ta ülkemizde gösterime girecek.


Pandemi sebebiyle en uzun süre ertelenen yapımların başında gelen Top Gun: Maverick, bu kez seyirciyle buluşma konusunda sıkıntı yaşamayacak gibi duruyor. 2019 yılında çekimleri tamamlanan ve 2020 Haziran'ında izleyiciyle buluşması planlanan Maverick, birçok erteleme sonucu yaklaşık iki yıl ileriye atılmış oldu. Geçen haftalarda dünya prömiyerinin Cannes Film Festivali'nde gerçekleştirileceği açıklanan filmin Türkiye vizyon tarihi ise 27 Mayıs 2022.

 

Tom Cruise'un Maverick rolüne geri döndüğü, yönetmen koltuğunda ünlü oyuncuyla Oblivion filminde birlikte çalışan Joseph Kosinski'nin oturduğu Top Gun: Maverick, otuz yıl boyunca en iyi pilotlardan biri olarak hizmet veren Pete “Maverick” Mitchell'ın, bu kez yeni jenerasyon pilotlara öncülük edişini anlatıyor. Filmde Tom Cruise'a, Jennifer Connelly, Miles Teller, Jon Hamm, Ed Harris, Glen Powell, Lewis Pullman, Monica Barbaro gibi isimler eşlik ederken Val Kilmer da Iceman rolüne geri dönüyor.

 

Filmden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.