25 Mayıs'ta vizyona girecek olan Solo: A Star Wars Story filminden yeni fragman yayınlandı

2.758 Gösterim
9 Nisan 2018 07:00
25 Mayıs'ta vizyona girecek olan Solo: A Star Wars Story filminden yeni fragman yayınlandı

Dünden bugüne Star Wars evreninin vazgeçilmez kahramanlarından biri olmuş olan Han Solo'nun, yolunun A New Hope'da hikâyesini değişterecek isimlerle tanışmadan önceki, gençlik günlerinde atıldığı maceraları anlatan Solo: A Star Wars Story'den yeni fragman yayınlandı.


Harrison Ford'la özdeşleşen karakterin gençliğine Alden Ehrenreich'ın hayat verdiği Solo: A Star Wars Story'nin senaryosunu Star Wars serisinin veteran yazarlarından Lawrence Kasdan ve oğlu Jon Kasdan kaleme alırken filmin yönetmen koltuğunda ise Ron Howard oturuyor. Genç Han Solo'nun tehlikelerle dolu bir yeraltı suç örgütündeki macerasını, Millenium Falcon'un ilk sahibi eski bir kumarbaz sonrasında Star Wars destanının en akıbeti tahmin edilemez karakterlerinden biri olup generale dönüşecek olan Lando Calrissian ve yoldaşı Chewbacca'yla tanışmasını ele alıyor.

Calrissian'ın gençliğini Donald Glover'ın canlandırdığı filmin kadrosunda Emilia ClarkeWoody HarrelsonPhoebe Waller-Bridge ve Paul Bettany gibi isimler yer alıyor. Uzun süredir merakla beklenen Solo: A Star Wars Story, 25 Mayıs 2018 tarihinde ülkemizde seyirciyle buluşacak. Filmden yayınlanan yeni fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.