24 Mart'ta başlayacak Halo dizisinden yeni bir fragman yayınlandı

7.732 Gösterim
15 Mart 2022 15:11
24 Mart'ta başlayacak Halo dizisinden yeni bir fragman yayınlandı

Başlamasına kısa bir süre kala, 2022'nin merakla beklenen dizilerinden olan Halo'dan yeni bir fragman yayınlandı. Dizi, 24 Mart'tan itibaren Paramount+'ta yayınlanacak.


26. yüzyılda insanlık ile Covenant olarak bilinen uzaylılar arasında yaşanan destansı savaşı konu alan, XBox'ın ilk kez 2001 yılında piyasaya sürülen video oyun serisi Halo'nun dizi uyarlamasından yeni bir fragman yayınlandı. 24 Mart'ta ilk bölümüyle Paramount+'ta izleyiciyle buluşacak olan dizi, geçtiğimiz ay henüz ilk sezonu yayınlanmadan ikinci sezonu için onay almıştı.

 

Kyle Killen ve Steven Kane tarafından televizyona uyarlanan dizide, oyun serisinin ana karakterlerinden Master Chief Spartan John-117'a Pablo Schreiber, Dr. Halsey'ye Natascha McElhone hayat verirken, Cortana'yı Jen Taylor seslendiriyor. Bokeem Woodbine (Soren-066), Shabana Azmi (Admiral Margaret Parangosky), Natasha Culzac (Riz-028), Olive Gray (Miranda Keyes), Yerin Ha (Kwan Ha Boo), Bentley Kalu (Vannak-134), Kate Kennedy (Kai-125), Charlie Murphy (Makee) ve Danny Sapani (Captain Jacob Keyes) gibi isimlerin başroldeki oyunculara eşlik ettiği dizinin yapımcıları arasında Steven Spielberg yer alıyor.

 

İlk bölümü 24 Mart'ta Paramount+ ekranlarında olacak olan Halo'dan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.