Woody Harrelson, Han Solo'nun akıl hocasını oynayabilir

3.357 Gösterim
4 Ocak 2017 11:40
Woody Harrelson, Han Solo'nun akıl hocasını oynayabilir

Star Wars evreninin önemli karakterlerinden Han Solo'nun gençlik dönemlerini ele alacak olan filmde, önemli bir rol için Woody Harrelson'la görüşüldüğü açıklandı.


Star Wars evreninde Skywalker külliyatının dışına çıkılan ilk film Rogue One'ın, seyirciden olumlu reaksiyonlar alması ve akabinde sağlam gişe performansını sürdürmesi, Disney ve Lucasfilm'in evreni genişletme adına elini sağlamlaştırdı. Bu anlamda, Star Wars: Episode VIII'den sonra gösterime girecek Han Solo filmi için de çalışmalar özenle devam ettiriliyor.

Coen Kardeşlerin Hail, Caesar! filmiyle çıkış yapan Alden Ehrenreich'ın genç Han Solo'ya can vereceği filmde, Game of Thrones ile yıldızı parlayan Emilia Clarke ve Atlanta dizisiyle iyi bir yılı geride bırakan Donald Glover da yer alacak. Variety'nin özel haberine göre bu isimlere katılması planlanan oyuncu ise Woody Harrelson. Yetenekli aktörün, Han Solo'nun akıl hocası rolü için ilk tercih olduğu ve görüşmelerin sürdüğü gelen bilgiler arasında. 25 Mayıs 2018'de gösterime gireceği açıklanan filmin, Star Wars serisinin yeni filmlerinin oldukça başarılı gişe performansları gösterdiği Aralık ayına kaydırılabileceği de yeni yıl sonrası çıkan dedikodular arasında.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.