Will Smith ve Michael B. Jordan'lı I am Legend 2 geliyor

36.928 Gösterim
16 Şubat 2023 14:41
Will Smith ve Michael B. Jordan'lı I am Legend 2 geliyor

Akiva Goldsman, 2007 yapımı Will Smith'li Ben Efsaneyim (I am Legend) filminin devamının çekileceğini açıkladı. Will Smith rolüne geri dönerken, ünlü oyuncuya Michael B. Jordan eşlik edecek. 


Richard Matheson'ın aynı adlı romanından uyarlanan ve 2007 yılında vizyona giren Ben Efsaneyim (I Am Legend) filminin ikincisi geliyor. Deadline'a konuşan senarist, yönetmen ve yapımcı Akiva Goldsman'ın Warner Bros. ile yaptığı anlaşma neticesinde devamı gelecek filmler arasında I Am Legend'ın da olduğunu ve ilk filmin başrolü Will Smith ile oyuncu kadrosuna yeni dahil olan Michael B. Jordan'ın I am Legend 2'da yer alacağını duyurdu.

 

Dünya çapında 585,4 milyon dolar hasılat yapan, Türkiye'de ise 415 bin 750 kişinin izlediği I Am Legend filminde, virüs salgını sonrası bir distopyaya dönüşen dünyada, tek başına kalan askeri virolog Robert Neville'in mücadelesi anlatılıyor. 

 

Orijinal filmdeki sonun görmezden gelineceği filme dair ilk açıklamaları Akiva Goldsman yaptı:

 

İlk filmin üstünden 10 yıldan fazla uzun zaman geçen yeni bir hikâye anlatılıyor. Dünyanın kıyamet sonrasını ve 20-30 yıllık aranın ardından yaşananları gördüğümüz The Last of Us’tan çok etkilendim. Görüyorsunuz, doğa dünyayı nasıl geri alıyor ve buradan da güzel bir soru çıkıyor: "İnsan doğanın ilk kiracısı olmaktan uzaklaştığında ne oluyor?" Orijinal filmle yayınlanan sonun aksine, alternatif sonun izini süreceğiz. Matheson hikâyenin temelinde önemli bir konuya değiniyor o da; doğada hâkim tür olan insanın, gezegendeki zamanının sona ermesiydi. Orijinal metne biraz daha sadık kalarak keşfedeceğimiz ilginç bir konu olacak.

 

Bu açıklamalar dışında filmin oyuncu kadrosu, yaratıcı ekibi ve vizyon takvimi resmi olarak açıklanmadı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.