Akiva Goldsman

Akiva Goldsman

Doğum Bilgisi

7 Temmuz 1962

Yaş

58


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kara Kule 4 Ağustos 2017
Warner Bros. 361.269 4.498.856
Halka 3 3 Şubat 2017
UIP 243.393 2.986.412
5. Dalga 4 Mart 2016
Warner Bros. 92.492 1.148.052
TME Films 320.843 4.051.315
Kış Masalı 28 Şubat 2014
Warner Bros. 64.920 800.491
Melekler ve Şeytanlar 15 Mayıs 2009
Warner Bros. 705.709 5.976.194
Ben Efsaneyim 25 Ocak 2008
Warner Bros. 415.750 3.334.883
Da Vinci Şifresi 19 Mayıs 2006
Warner Bros. 1.028.928 7.466.333
Cinderella Man 16 Eylül 2005
UIP 189.717 1.405.729
Ben, Robot 8 Ekim 2004
Özen Film 151.058 1.004.365
Akıl Oyunları 8 Mart 2002
UIP 979.820 3.798.175
Aşkın Büyüsü 2 Nisan 1999
Warner Bros. 197.437 250.231
Uzayın Derinliklerinde 20 Kasım 1998
Warner Bros. 87.531 87.046
Batman ve Robin 29 Ağustos 1997
Warner Bros. - -
Batman Daima 1 Eylül 1995
Warner Bros. - -