Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

2.913 Gösterim
22 Eylül 2023 10:56
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, beşi yabancı beşi yerli olmak üzere toplam on yeni film seyirciyle buluşuyor.


Film, 1976 yılının Şili'sinde, gizlenen genç bir adamla ilgilenmek durumunda kalan Carmen'in hayatının farklı bir noktaya evrilmesini konu ediniyor.

 

Film; Gülnaz'ın, komşusu Ömer'in evliliğini bitirmek için Ömer'in annesiyle birlikte yaptırdığı büyünün ters tepmesi sonucu yaşananları konu ediniyor.

 

Film, sıcak hava dalgasının ardından beliren uğursuz bir bulutun geçtiği yerleri asit yağmuruna maruz bırakmasıyla bu felaketten kaçmanın yollarını arayan bir aileyi merkezine alıyor.

 

Cehennem Melekleri 4, deniz açıklarında bulunan bir nükleer füze gemisinin teröristlerce ele geçirilmesi sonucu başlatılan operasyonu konu alıyor.

 

16. Documentarist'te Johan van der Keukan Yeni Yetenek Ödülü’ne layık görülen Düet belgeseli, senkronize yüzme sporunda düet partneri olan iki arkadaşın yetersiz koşullar ve pandemi gibi engellere rağmen olimpiyat hayallerini gerçekleştirme çabasını anlatıyor.

 

Film, iş insanı görüntüsüyle silah kaçakçılığı yapan Necdet ve Ziya'nın, ceza olarak bir hafta çalışmak zorunda kaldıkları huzurevinde başlarından geçenleri konu ediniyor.

 

Film, zengin biriyle evlenen Merve'nin, hayatının aşkıyla tanıştıktan sonra yaşadığı ikilemi anlatıyor.

 

Film, yaptıkları dalış sırasında bir talihsizlik sonucu kayaya sıkışan ablasını sıkıştığı yerden kurtarmak için zamana karşı yarışan bir kadının hikâyesini konu ediniyor.

 

Gerçek olaylardan esinlenen yapımda, korkunç bir cinayeti çözmek için kimliğini gizleyerek mafyanın içine sızan bir polisin hikâyesi anlatılıyor.

 

Film, küçük bir kasabada aileleriyle birlikte yaşayan iki küçük kardeş Kenan ve Mustafa'nın hikâyesini anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.