The Watcher’ın başrollerinde Naomi Watts ve Bobby Cannavale yer alacak

2.587 Gösterim
15 Haziran 2021 15:56
The Watcher’ın başrollerinde Naomi Watts ve Bobby Cannavale yer alacak

Ryan Murphy’nin Netflix için imza atacağı yeni projesi The Watcher’ın başrollerinde usta aktris Naomi Watts ve Bobby Cannavale yer alacak.


The Watcher adlı birinden yeni taşındıkları evi satın aldıktan sonra tehdit içerikli gizemli bir mektup alan bir çiftin başından geçenleri konu alan dizide son olarak Thunder Force’ta rol almış Bobby CannavaIe ve ünlü oyuncu Naomi Watts rol alacak. 

 

Usta aktris Naomi Watts; King Kong, The Impossible, The Ring ve son olarak da Boss Level gibi projelerde yer almıştı. Bobby Cannavale ise Third Watch adlı bir dizide canlandırdığı itfaiyeci rolüyle tanınmış ve daha sonra; The Irishman, Parker, Spy ve Super Intelligence gibi yapımlarda yer almıştı. 

 

Dizinin idari yapımcıları arasında Narcos ile tanınan Eric Newman, Catfish’in yapımcısı Ariel Schulman, Henry Joost, Ryan Murphy ve Ian Brennan gibi isimler bulunuyor. American Horror Story, Ratched, Glee ve The Politician gibi yapımlarla tanıdığımız Ryan Murphy ile Ian Brennan’ın dördüncü kez ortak yaratıcısı olduğu The Watcher’ın çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz belli değil.



Kaynak: theplaylist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.