Olivia Colman ve Emilia Clarke, Marvel'ın Secret Invasion dizisine dahil oldu

2.024 Gösterim
21 Nisan 2021 13:30
Olivia Colman ve Emilia Clarke, Marvel'ın Secret Invasion dizisine dahil oldu

Oscar ödüllü oyuncu Olivia Colman ile Game of Thrones ile yıldız mertebesine yükselen Emilia Clarke, Marvel'ın Disney+'ta yayınlanacak yeni dizilerinden Secret Invasion'ın kadrosuna dahil oldu.


Geçen yıl Marvel'ın Disney+'ta yayınlanacak gelecek dizi projelerinden biri olarak duyurulan Secret Invasion'ın çekimleri başlarken oyuncu kadrosu da iyice netleşti. Dizide Samuel L. Jackson ve Ben Mendelsohn'un MCU içerisindeki rollerini tekrar canlandıracağı, filmin kötü karakterine ise son olarak One Night in Miami'de Malcolm X'i canlandıran Kingsley Ben-Adir'in hayat vereceği daha önce açıklanmıştı. Bu hafta içi ise dizinin oyuncu kadrosuna iki ünlü isim, Olivia Colman ve Emilia Clarke'ın katıldığı duyuruldu.

Captain Marvel'da tanıştığımız şekil değiştiren Skrull'ların dünyayı ele geçirme planını engellemeye çalışan Nick Fury ile aslen bir Skrull olan Talos'un hikâyesini konu edinecek dizinin altı bölümden oluşması planlanıyor.

 

The Favourite filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Oscar ödülüne uzanan Olivia Colman, son olarak The Father filmiyle bir kez daha Oscar adayı olmayı başarırken, Emilia Clarke Secret Invasion ile kendisini üne kavuşturan Game of Thrones sonrası ilk defa bir dizide yer almış olacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.