Doğa Can Anafarta'dan Gelin Takımı filmi geliyor

2.086 Gösterim
10 Mayıs 2024 16:44
Doğa Can Anafarta'dan Gelin Takımı filmi geliyor

Doğa Can Anafarta'nın yönetmenliğini üstlendiği Gelin Takımı'nın çekimleri başlıyor. Seda Bakan, Şebnem Bozoklu, Nilperi Şahinkaya, Ecem Erkek'in başrollerini paylaştığı film, 18 Ekim'de sinemalarda gösterime girecek.


Biz Size Döneriz, Damat Takımı, Hababam Sınıfı Yeniden gibi filmlere imza atan Doğa Can Anafarta'nın yönetmenliğini üstlendiği komedi filmi Gelin Takımı'nın prodüksiyon sürecine giriliyor. Anafarta'nın Ayşe Balıbey ile birlikte senaryosunu kaleme aldığı filmin çekimleri, Sky Films ve ASC Film yapımcılığında 25 Mayıs'ta Bodrum'da başlıyor.

 

Yönetmenin 2017 yılında çektiği Damat Takımı filmiyle hikâye anlamında bir bağlantısı olmayacak olan filmde, Seda Bakan, Şebnem Bozoklu, Nilperi Şahinkaya, Ecem Erkek gibi ünlü oyuncular başrolleri paylaşacak. A90 dağıtımcılığında 18 Ekim 2024'te gösterime girecek filmin konusu ise şöyle:

 

Çocukluk yıllarından beri arkadaş olan gelin takımı, popüler günlerini geride bırakmış; eşlerinin, çevrelerinin gözünde artık birer 'sıkıcı' insan olmuşlardır. Dört yakın arkadaş, bunun tersini kanıtlamak için en yakın dostlarının düğünü öncesi bekarlığa veda partisine Bodrum'a gider.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.