Olivia Colman, Rowan Atkinson ve Sally Hawkins, Wonka filmine dahil oldu

1.565 Gösterim
30 Eylül 2021 18:05
Olivia Colman, Rowan Atkinson ve Sally Hawkins, Wonka filmine dahil oldu

Timothée Chalamet'nin Willy Wonka'nın gençliğine hayat vereceği Wonka filminin kadrosu netleşiyor. Son olarak Olivia Colman, Rowan Atkinson ve Sally Hawkins gibi isimlerin filmde yer alacağı açıklandı.


Roald Dahl'un ünlü karakteri Willy Wonka'nın yeniden beyzperdede boy göstereceği yaklaşık beş yıldır konuşulurken, proje bu yıl içerisinde hız kazanmış ve son yılların öne çıkan genç oyuncularından Timothée Chalamet'nin, Willy Wonka'nın gençliğini anlatacak filmde karaktere hayat vereceği açıklanmıştı. THR'ın haberine göre, kısa bir süre önce The Crown'daki performansıyla Emmy ödülüne layık görülen Olivia Colman, Johnny English ve Mr. Bean gibi serilerle tanınan Rowan Atkinson ile Blue Jasmine ve The Shape of Water ile iki kez Oscar'a aday gösterilmiş olan Sally Hawkins gibi isimler filmin kadrosuna dahil oldu.

 

Paddington filmleriyle adından söz ettiren Paul King'in yönetmen koltuğunda oturduğu ve Willy Wonka'nın gençliğinde yaşadığı maceraları konu edinecek olan film, 17 Mart 2023'te gösterime girmesi planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.