Olivia Colman'lı Great Expectations dizisinden yeni fragman yayınlandı

4.544 Gösterim
17 Şubat 2023 15:31
Olivia Colman'lı Great Expectations dizisinden yeni fragman yayınlandı

Olivia Colman ve Fionn Whitehead'in başrolünde yer aldığı Great Expectations dizisinden yeni fragman yayınlandı. Dizi, 26 Mart'ta Hulu'da yayınlanacak. 


Charles Dickens'ın aynı adlı romanından uyarlanan Great Expectations dizisinden fragman yayınlandı. Zamanında beş dizi, dokuz filme uyarlan kitabın BBC ve Hulu için hazırlanan hikâyesi altı bölümden oluşacak. 

 

Dizinin senaryosunu, Diana'nın hikâyesinin anlatıldığı Spencer filminin senaristi ve Peaky Blinders dizisinin yaratıcısı Steven Knight kaleme aldı. Yönetmen koltuğunda ise altı bölümü ortak çeken Brady Hood ve Samira Radsi oturuyor.

 

Great Expectations dizisi, köyünde acılı bir çocukluk geçiren Pip'in esrarengiz bir mirasa konması sonucu başından geçen macerayı konu alıyor.  Bayan Havisham'ın yanında kalan Pip, Havisham'ın evlatlık kızı Estella sayesinde toplum, gelenekler, zaaflar ve aşk hakkında daha önce bilmediği şeyleri öğrenir. 

 

Tom Hardy ve Ridley Scott'ın da yapımcı kadrosunda yer aldığı Great Expectations dizisinde, Olivia Colman, Fionn Whitehead, Bronte Carmichael, Tom Sweet, Ashley Thomas, Johnny Harris, Hayley Squires, Owen McDonnell, Laurie Ogden, Trystan Gravelle, Matt Berry ve  Rudi Dharmalingam gibi isimler de yer alıyor. 

 

26 Mart tarihinde izlenebilecek Great Expectations dizisinin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.