Keanu Reeves, John Wick 4'ün sonunda "kesin bir şekilde öldürülmek" istemiş

8.471 Gösterim
19 Eylül 2023 19:56
Keanu Reeves, John Wick 4'ün sonunda "kesin bir şekilde öldürülmek" istemiş

John Wick serisinin yapımcılarından Basil Iwanyk, verdiği söyleşide, Keanu Reeves'in John Wick 4'ün sonunda karakterinin "kesin bir şekilde öldürülmesi" için adeta yalvardığını fakat en nihayetinde Wick'in ölümüne dair bir açık kapı bıraktıklarını söyledi.


22 Mart'ta vizyona giren John Wick 4'ün sonunda, ünlü karakterin ölmek üzere olduğunu görmüş, filmin final sahnesinde ise Winston ile Bowery King'i Wick'in mezarı başında görmüştük. Bu finalden sonra John Wick'in gerçekten ölüp ölmediği seyirci tarafından da tartışılmıştı. Anlaşılan o ki, bu minik belirsizlik yapımcıların bilinçli olarak bıraktıkları bir açık kapıymış. Collider'a verdiği söyleşide John Wick serisinden bahseden serinin yapımcılarından Basil Iwanyk, serinin tüm filmlerinin Keanu Reeves için yıpratıcı olduğunu ve ünlü oyuncunun dördüncü filmin sonunda karakterinin kesinkes öldürülmesini istediğini fakat bu konuda %10'luk bir açık kapı bırakmakta anlaştıklarını söyledi:

 

İkinci, üçüncü ve dördüncü film derken, tüm bunları yapmak Keanu [Reeves] için fiziksel ve mental olarak aşırı yorucu olmaya başladı. Her filmin sonunda 'Bunu artık yapamayacağım.' derdi ve biz de ona katılırdık. Bu adam bu filmler için her şeyini veriyor. En son, 'Bu filmin sonunda kesinkes öldürülmek istiyorum.' dedi; biz de, 'Biliyorsun, %10'luk bir açık kapı bırakacağız.' dedik.

 

Basil Iwanyk, söyleşinin devamında serinin yönetmeni Chad Stahelski ile Keanu Reeves'in, belli bir zaman sonra John Wick için yeni bir fikirle geleceklerini düşündüğünü, eğer bu gerçekleşmezse de ortaya güzel bir seri çıkarttıklarını belirtti.

 

John Wick evrenin önemli parçalarından The Continental'in ve Winston karakterinin orijin hikâyesini anlatan The Continental: From the World of John Wick dizisi, 22 Eylül'den itibaren Türkiye'de Prime Video'da yayınlanacak.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.