Kaan Müjdeci'nin Hamlet'ten uyarladığı dizinin çekimleri tamamlandı

3.221 Gösterim
28 Haziran 2021 13:30
Kaan Müjdeci'nin Hamlet'ten uyarladığı dizinin çekimleri tamamlandı

İlk filmi Sivas ile adından söz ettiren Kaan Müjdeci'nin William Shakespeare’in ünlü eseri Hamlet'ten uyarladığı dizinin çekimleri tamamlandı. Elit İşcan ve Erdal Beşikçioğlu'nun başrollerini paylaştığı dizinin, sonbaharda Gain'de yayınlanması planlanıyor.


İlk filmi Sivas ile önemli bir çıkış yakalayan, uzun süredir hazırlığını sürdürdüğü Iguana Tokyo filmiyle seyircinin karşısına çıkmayı bekleyen Kaan Müjdeci, ilk dizi projesinde gerçek bir hikâyeyle William Shakespeare’in ünlü eseri Hamlet'i harmanlıyor.

 

Çekimleri Büyükada'da 2,5 ayda tamamlanan dizinin zengin oyuncu kadrosu ise dikkat çekiyor. Elit İşcan ve Erdal Beşikçioğlu'nun başrollerinde yer aldığı dizide, ikiliye Şebnem Bozoklu, Hatice Aslan, Ahmet Rıfat Şungar, Murat Kılıç, Çiğdem Selışık Onat, Cihat Tamer, Serdar Orçin, Emrullah Çakay ve Mustafa Alabora gibi isimler eşlik ediyor.

Gain ve Asteros Film ortak yapımı olan ve Hamlet adıyla yola çıkan dizi, 16. yüzyıldaki krallığın yıkılışına ve güç dengelerinin değişimine, bugünkü “fayton krallığı” üzerinden bakıyor. Üstelik bu kez, Hamlet genç bir kadın… İstanbul Büyükada’da, 81 atın topluca gömüleceği bir gece, faytonların sahibi olan adam öldürülür. Katilse erkek kardeşidir. Maktulün genç kızı, babasının katilini bulmak ve karanlık ilişkileri ortaya çıkarmak için bir intikam planı hazırlar: Şüpheli olan herkesi TV’nin en meşhur reality şovunda, sahnede buluşturacaktır.

 

Hamlet, sonbaharda Gain'de yayınlanacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.