Jamie Lee Curtis ve Lindsay Lohan'lı Freaky Friday'in devam filmi geliyor

8.487 Gösterim
12 Mayıs 2023 12:50
Jamie Lee Curtis ve Lindsay Lohan'lı Freaky Friday'in devam filmi geliyor

Lindsay Lohan ve Oscar ödüllü oyuncu Jamie Lee Curtis'in, bir sabah uyandıklarında kendilerini birbirlerinin bedeninde bulan anne kıza hayat verdikleri Çılgın Cuma (Freaky Friday) filminin devamı geliyor. 20 yılı aşkın bir süre sonra gelecek devam filminde ünlü oyuncular rollerine geri dönecek. 


Mary Rodgers'ın 1972 tarihli romanına dayanan ve dünya çapında 161 milyon dolar hasılat elde eden 2003 yapımı Çılgın Cuma (Freaky Friday) filminin devamı geleceği duyuruldu. 

 

Lindsay Lohan ve Jamie Lee Curtis'in bir Cuma sabah uyandıklarında kendilerini birbirlerinin bedenelerinde bulmalarıyla gelişen yapımın ikinci filminde söylentilere göre Elyse Hollander senaryoyu kaleme alacak isim oldu. 

 

Lohan ve Curtis'in bir kez daha anne kıza vereceği tahmin edilen filmin yaratıcı kadrosuna dair Disney'den henüz bir resmi açıklama gelmedi. 

 

Yakın zamanda oyunculuk kariyerine Netflix filmi Falling for Christmas gibi filmlerle dönmeye başlayan Lindsay Lohan ve Her Şey Her Yerde Aynı Anda 
(Everything Everywhere All at Once) ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar ödülüne hak kazanan Jamie Lee Curtis'in yıllar içinde eski filme dair yaptıkları açıklamalarla, Freaky Friday'in devamı için filmin hayranlarına ve Disney'e yeşil ışık yakmışlardı. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.