Jack Ryan dizisinin 3. sezonundan fragman yayınlandı

2.987 Gösterim
28 Ekim 2022 19:57
Jack Ryan dizisinin 3. sezonundan fragman yayınlandı

Üç yıllık aradan sonra ekranlara dönmeye hazırlanan Tom Clancy's Jack Ryan'ın 3. sezonundan fragman yayınlandı. Yeni sezon, 21 Aralık'ta Amazon Prime Video'da izleyiciyle buluşacak.


Amazon Prime Video'nun, Soğuk Savaş dönemi ve sonrasında yazdığı askerî casusluk ve polisiye macera romanlarıyla tanınan Amerikalı yazar Tom Clancy'nin karakterlerine dayanan dizisi Jack Ryan'ın 3. sezonundan fragman yayınlandı. Dizinin üç yıl aradan sonra izleyiciyle buluşacak olan 3. sezonu, sekiz bölümden oluşacak ve 21 Aralık'tan itibaren ekranlarda olacak. Dizi, geçtiğimiz mayıs ayında dördüncü sezon için onay almıştı. 

Üçüncü sezonda, John Krasinski'nin hayat verdiği Jack Ryan'ın, Roma'da CIA için çalışırken Sovyetler Birliği'nin yeniden kurulması için hazırlanan gizli bir planın üstüne gittiği sırada daha büyük bir komploya dahil edilmesiyle yaşananlar anlatılacak. Ana kadrodaki Wendell Pierce ve Michael Kelly rollerine geri dönerken Nina Hoss, Betty Gabriel, Peter Guinness, James Cosmo, Alexei Mavelov ve Michael Pena gibi isimler Avrupa'da geçecek yeni sezonda onlara eşlik edecek.

21 Aralık'ta tüm ülkelerde aynı anda ekrana gelecek olan Tom Clancy's Jack Ryan'ın 3. sezon fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.