House of the Dragon dizisinden fragman yayınlandı

4.829 Gösterim
6 Mayıs 2022 10:17
House of the Dragon dizisinden fragman yayınlandı

Targaryen hanedanlığının hikâyesine odaklanan House of the Dragon dizisinden fragman yayınlandı.  İlk sezonu 10 bölümden oluşacak olan dizi, 21 Ağustos'tan itibaren HBO Max'te izleyiciyle buluşacak.


George R. R. Martin'in ilk basımı 2018 yılında yapılan Fire & Blood (Ateş ve Kan) adlı romanına dayanan ve Game of Thrones'ta yaşanan olayların 200 yıl öncesine uzanıp Targaryen hanedanlığının hikâyesine odaklanan House of the Dragon dizisinden fragman yayınlandı. İlk sezonu 10 bölümden oluşacak olan dizi, 21 Ağustos'tan itibaren HBO Max ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 

Yaratıcılığını George R. R. Martin ve Ryan J. Condal'ın birlikte yaptığı dizinin yönetmen koltuğunu Miguel Sapochnik, Greg Yaitanes, Clare Kilner ve Geeta Vasant Patel paylaşıyor. Bölüm başına maliyeti yaklaşık 20 milyon dolar olan dizinin geniş oyuncu kadrosunda Paddy Considine, Emmy D’Arcy, Matt Smith, Rhys Ifans, Olivia Cooke, Fabien Frankel, Steve Toussaint, Eve Best ve Sonoya Mizuno gibi isimler yer alıyor.

 

House of the Dragon dizisinin "Tarih kanı hatırlamaz, isimleri hatırlar." notuyla paylaşılan fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.