Ewan McGregor, iki Obi-Wan Kenobi filmi istiyor

3.776 Gösterim
13 Ekim 2016 13:14
Ewan McGregor, iki Obi-Wan Kenobi filmi istiyor

Star Wars'un öncül hikâyelerinin anlatıldığı yeni üçlemede Obi-Wan Kenobi'ye hayat veren ünlü İngiliz oyuncu Ewan McGregor, Star Wars yapımları kapsamında iki adet solo Obi-Wan Kenobi filmi yapma isteğini yineledi.


Orijinal üçlemenin öncesini anlatan ve pek çok Star Wars hayranını hayal kırıklığına uğratan prequel üçlemesinin başarılı yanlarından biri Obi-Wan Kenobi'nin gençliğini oynaması için Ewan McGregor'un seçilmesiydi. Hâlizhazırda Disney, Rogue One ve Han Solo gibi spin-off Star Wars filmlerine başlamışken, solo Obi-Wan Kenobi filmleri tüm hayranlarda karşılık bulan bir isteğe dönüştü. Yaklaşık bir yıldır hayranlar tarafından dile getirilen bu yoğun isteğin, McGregor'un İsa'yı canlandırdığı Last Days in the Desert filminden kolajlanan, şaşırtıcı düzeyde başarılı fan yapımı Kenobi fragmanlarına kadar gittiğini de belirtmek gerek.

Hayranların isteklerine karşılık veren Ewan McGregor, her fırsatta orijinal üçleme ile prequel üçlemenin arasında kalan zaman diliminde Obi-Wan'ın anlatılacak çok hikâyesi olduğunu dile getirmişti. McGregor, son verdiği röportajda bu niyetini tekrarladı:

 

Benim oynadığım son film Sith'in İntikamı ile 1977 yapımı ilk film arasında Kenobi'yle ilgili anlatılacak hikâyelerin olduğunu her daim düşünüyordum. Böyle bir şeyi çekmek çok keyifli olur, üstelik artık daha yaşlıyım, yani role de epey uygunum şu anda. 45 yaşındayım, ilk filmde Alec Guinness kaç yaşındaydı, 60 mı? İki tane yapabiliriz. Star Wars markası altında farklı türlerde filmler izleyeceğiz gibi. Umarım bunlardan biri Obi-Wan Kenobi filmi olur. Hatta belirttiğim gibi iki tane! The Obi-Wan Kenobi Story Part 1 ve Part 2, neden olmasın!

Herkesin dileği durumundaki McGregor'un bu isteği gerçeğe dönüşecek mi, bunu zaman gösterecek. Şu an için, vizyonda izleyeceğimiz ilk Star Wars filminin, 16 Aralık'ta gösterime girecek olan Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi olduğunu hatırlatalım.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.