Ekim ayında vizyona girecek, kaçırılmaması gereken 8 film

4.508 Gösterim
27 Eylül 2016 16:33
Ekim ayında vizyona girecek, kaçırılmaması gereken 8 film

Box office açısından epey olumlu bir Eylül ayını geride bırakmak üzereyiz. Ekim ayında ise sezona damga vurması beklenen yerli yapımlar ile merakla beklenen Hollywood filmlerinden oluşan bir vizyon takvimi göze çarpıyor. Biz de, bu program içerisinde öne çıkan filmleri sizler için belirledik.


Trendeki Kız (The Girl on the Train)

Vizyon Tarihi: 7 Ekim 2016

Paula Hawkins'in aynı adlı çok satan romanından sinemaya uyarlanan Trendeki Kız (The Girl on the Train), yeni boşanmış bir kadının gizem dolu hikâyesini odağına alıyor. Emily Blunt, Justin Theroux, Haley Bennett, Rebecca Ferguson, Luke Evans'lı kadrosuyla dikkat çeken filmin yönetmen koltuğunda bir başka edebiyat uyarlaması Duyguların Rengi (The Help) ile rüşdünü ispatlayan Tate Taylor oturuyor.

Cehennem (Inferno)

Vizyon Tarihi: 14 Ekim 2016

Yönetmen Ron Howard ile usta oyuncu Tom Hanks, bir başka Dan Brown uyarlaması olan Cehennem (Inferno) filminde yeniden bir araya geliyor. Brown'un yayımlanan son kitabı ve Robert Langdon serisinin de son halkası olan Cehennem, Tom Hanks'in canlandırdığı Profesör Langdon'ın gözlerini başına ne geldiğini bilmez bir şekilde Floransa'da açmasını ve Langdon'ın buradan yola çıkarak kendisini içinde bulduğu gizemi çözmeye çalışmasını anlatacak.

İkimizin Yerine

Vizyon Tarihi: 21 Ekim 2016

Serenay Sarıkaya, küçük bir kasabada büyümüş ve sürekli kendini tekrarlayan hayatına dair soruları cevaplamaya çalışan Çiçek karakterine hayat verirken, Nejat İşler Çiçek'in hayatını değiştiren aşkı öğretmen Doğan'ı canlandırıyor. Sonbahar dönemine damga vurması beklenen yerli yapımlardan biri olan İkimizin Yerine, oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

2012 yapımı Jack Reacher'ın devam filmi olan Jack Reacher: Asla Geri Dönme (Jack Reacher: Never Go Back), Son Samuray (The Last Samurai) filminde beraber çalışan yönetmen Edward Zwick ile ünlü yıldız Tom Cruise'u yeniden bir araya getiriyor. Cruise'a How I Met Your Mother dizisinden tanıdığımız Cobie Smulders'ın eşlik ettiği filmin, selefinin üzerinde bir yapım olup olmayacağını 21 Ekim'den itibaren öğreneceğiz.

Coraline, ParaNorman ve The BoxTrolls gibi animasyon filmlerin ekibinde yer almış olan Travis Knight'ın ilk uzun metraj deneyimi Kubo ve Sihirli Telleri, sessiz bir hayat süren Kubo'nun bir anda kendini içerisinde bulduğu macerayı konu ediniyor. Yurt dışında oldukça beğenilen filmin, bu yılki Oscar Ödülleri'nin En İyi Animasyon Film adaylarından biri olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Hesaplaşma (The Accountant)

Vizyon Tarihi: 28 Ekim 2016

Gavin O'Connor'ın yönetmenliğini üstlendiği, oyuncu kadrosunda Ben Affleck, J.K. Simmons, Anna Kendrick, Jon Bernthal, Jeffrey Tambor ve John Lithgow gibi isimlerin yer aldığı Hesaplaşma (The Accountant), sıra dışı bir kovalamaca hikâyesini ele alıyor.

Julieta

Vizyon Tarihi: 28 Ekim 2016

Pedro Almodovar'ın Alice Munro'nun kısa hikâyelerinden sinemaya uyarladığı Julieta, kızını ararken kendi iç yolculuğuna çıkan Julieta'nın hikâyesini anlatıyor. Almodovar'ın yine bilindik sularda yüzdüğü yeni filmi, izleyiciyi merkezine aldığı kadın karakterlerin hayatına davet ediyor.

Ekşi Elmalar

Vizyon Tarihi: 28 Ekim 2016

Yılmaz Erdoğan'ın ailesinin yaşadıklarından esinlenerek çektiği yeni filmi Ekşi Elmalar, çok karakterli hikâyesinin yanı sıra Gökhan Tiryaki imzalı sinematografisiyle de dikkat çekiyor. Filmde, Yılmaz Erdoğan, Farah Zeynep Abdullah, Songül Öden, Şükran Ovalı, Devrim Yakut, Şükrü Özyıldız, Fatih Artman, Ersin Korkut, Caner Cindoruk ve Cezmi Baskın gibi isimler yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.