Denzel Washington ve Dakota Fanning'i bir araya getiren The Equalizer 3 filminden fragman yayınlandı

8.790 Gösterim
26 Nisan 2023 13:48
Denzel Washington ve Dakota Fanning'i bir araya getiren The Equalizer 3 filminden fragman yayınlandı

Gazap Ateşi (Man on Fire) filmindeki birlikteliklerinin ardından on dokuz yıl sonra tekrar bir araya gelen Denzel Washington ve Dakota Fanning'in yer aldığı The Equalizer 3'ten fragman yayınlandı. Film, Türkiye'de 1 Eylül 2023 tarihinde vizyona girecek.


Antoine Fuqua'nın ilk iki filme yönetmenlik yaptığı, 1980'lerin aynı adlı CBS serisine dayanan serinin yeni filmi The Equalizer 3'ten fragman yayınlandı. Serinin ilk iki filmine de senaristlik yapan Richard Wenk'in tekrar senaryosunu kaleme aldığı The Equalizer 3'te Denzel Washington ve Dakota Fanning başrollerde yer alıyor. 

 

Artık uluslararası ölçekte mücadele eden Robert McCall'un arası bu kez İtalyan mafyasıyla bozuluyor. Güney İtalya'da ikamet eden Robert, birkaç arkadaşının yerel mafya patronlarının kontrolü altında olduğunu öğrenir. İntikam için geri dönmeye hazır olan Robert, arkadaşlarını korumak adına ölümcül bir mücadeleyi üstlenir. 

 

Denzel Washington'ın da yapımcılığını üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Washington ve Fanning'in yanı sıra David Denman, Sonia Ben Ammar ve Remo Girone gibi isimler de yer alıyor.

 

Türkiye'de 1 Eylül 2023 tarihinde vizyona girecek olan The Equalizer 3 filminin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.