Richard Wenk

Richard Wenk

Doğum Bilgisi

1 Ocak 1956

Yaş

64


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Adalet 2 22 Ağustos 2018
Warner Bros. Türkiye 196.047 2.823.633
UIP Türkiye 197.863 2.494.704
Muhteşem Yedili 23 Eylül 2016
Warner Bros. Türkiye 111.735 1.453.477
Adalet 26 Eylül 2014
Warner Bros. Türkiye 105.538 1.319.357
Cehennem Melekleri 2 17 Ağustos 2012
Medyavizyon 586.850 5.497.954
16 Blok 17 Mart 2006
Özen Film 65.742 439.018
Aşkım İçin 3 Eylül 1999
Özen Film 39.633 66.508