Denzel Washington'lı The Equalizer 2, 2017'de çekilecek

7.308 Gösterim
23 Eylül 2016 10:12
Denzel Washington'lı The Equalizer 2, 2017'de çekilecek

2014 yılında vizyona giren ve seyirciden olumlu reaksiyonlar alan Denzel Wahington'lı Adalet'in (The Equalizer) devam filmi The Equalizer 2'nun çekimlerine 2017 sonbaharında başlanacağı açıklandı.


Denzel Washington'ın Oscar kazandığı İlk Gün (Training Day) ve bugün vizyona giren Muhteşem Yedili (The Magnificent Seven) filmlerinde beraber çalışan yönetmen Antoine Fuqua ve Denzel Washington ikilisinin 2014 yılında çektiği Adalet (The Equalizer), hem eleştirmenlerden geçer not almış, hem de izleyicilerden olumlu reaksiyon almayı başarmıştı. Film, $55 milyon bütçesiyle dünya genelinde $192 milyon hasılat elde etmişti. Hâl böyle olunca, The Equalizer 2 için yapılan açıklama da çok gecikmemişti. Adalet'in yapımcısı Todd Black, Collider'a verdiği söyleşide ise filmin çekimlerinin 2017 sonbaharında gerçekleşeceğini ve Denzel Washington ile Antoine Fuqua'nın ikinci filmde de görevlerinin başında olacağını açıkladı.

Black'in verdiği yeni bilgilere göre filmin vizyon tarihinde de bir değişiklik söz konusu. Zira geçtiğimiz aylarda Sony Pictures filmin tarihini 29 Eylül 2017 olarak açıklamıştı. Devam filminin çekimlerinin 2017 sonbaharında yapılacağını düşünürsek filmin ancak 2018 yılı içerisinde vizyona girebileceğini söyleyebiliriz. İlk filmde yer alan diğer oyuncuların devam filminde yer alıp almayacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.