Comic-Con'dan Yeni Posterler: Wonder Woman, The Lego Batman Movie ve daha fazlası!

3.507 Gösterim
23 Temmuz 2016 18:10
Comic-Con'dan Yeni Posterler: Wonder Woman, The Lego Batman Movie ve daha fazlası!

21 Temmuz'da başlayan Comic-Con'dan sinemaya dair bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak Wonder Woman, The Lego Batman MovieKing Arthur: Legend of the SwordKong: Skull Island ve Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? filmlerinin posterleri yayınlandı.


DC'nin kahramanlarını ortak bir evrende buluşturmasıyla beraber, ilk defa Batman v Superman: Adaletin Şafağı filminde gördüğümüz Wonder Woman'ın solo filminden oldukça başarılı bir afiş yayınlandı. Gal Gadot, Chris Pine ve Robin Wright gibi isimleri izleyeceğimiz film ülkemizde 2 Haziran 2017 tarihinde vizyona girecek.

Yakın dönemin en ses getiren animasyonlarından biri olan Lego Filmi (The Lego Movie) yan karakterlerinden Batman de kendi solo filmiyle sinemalara tekrardan uğrayacak. Comic-Con'da afişi yayınlanan The Lego Batman Movie, 10 Şubat 2017 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek.

Harry Potter serisinde de yönetmenlik yapmış olan David Yates'in yönetmen koltuğunda oturduğu, J.K. Rowling'in kaleme aldığı Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?'dan yeni bir poster yayınlandı. Film ülkemizde 18 Kasım 2016 tarihinde vizyona girecek.

Snatch, Sherlock Holmes ve Kod Adı: U.N.C.L.E. gibi filmlere imza atan Guy Ritchie'nin yönetmenliğini üstlendiği King Arthur: Legend of the Sword, Kral Arthur'un hikâyesini yeniden anlatacak. Comic-Con'da yeni bir posteri yayınlanan filmin Türkiye gösterim tarihi ise 24 Mart 2017.

King Kong efsanesini ele alacak olan Kong: Skull Island'ın başrollerinde Tom Hiddleston, Brie Larson, Toby Kebbel ve Samuel L. Jackson gibi isimler yer alıyor. Yeni afişiyle merak uyandıran filmin vizyon tarihi ise 10 Mart 2017.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.