Box Office Türkiye: Kayıp Balık Dori ülkemizde de açılışını zirveden yaptı

5.699 Gösterim
5 Eylül 2016 16:30
Box Office Türkiye: Kayıp Balık Dori ülkemizde de açılışını zirveden yaptı

Yaz boyunca özellikle Box Office ABD'de sağlam bir performans gösteren Kayıp Balık Dori (Finding Dory), ülkemizde de ilk hafta sonunda Box Office listesinin zirvesine yerleşti.


Haziran ayında Amerika'da vizyona giren Kayıp Balık Dori (Finding Dory), ilk hafta sonunda elde ettiği $135 milyon ile en iyi animasyon açılışını gerçekleştirmişti. Şu ana kadar dünya genelinde $943 milyon gibi bir rakama ulaşmayı başaran film, ülkemizde de ilk hafta sonunda Box Office listesinin zirvesinde yer aldı.

Ağustos'un son hafta sonunda sürpriz bir seyirci rakamına ulaşan Suikast (Mechanic: Resurrection) ise hızından çok bir şey kaybetmeyerek az bir farkla Box Office Türkiye'nin ikinci sırasında yer aldı. Vizyonun yeni yapımlarından yerli korku filmi Siccin 3: Cürmü Aşk ise 47.464 biletli seyirci tarafından izlenerek listenin üçüncü sırasında kendine yer buldu. Vizyona hızlı bir giriş yapan Suicide Squad ise dördüncü hafta sonunda listenin dördüncü sırasında yer aldı. Beşinci sırada kendine yer bulan film ise Star Trek Sonsuzluk (Star Trek Beyond) oldu.

2-4 Eylül "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.