Box Office Türkiye: Bir Baba Hindu gişe liderliğini bırakmıyor

7.339 Gösterim
10 Ekim 2016 16:13
Box Office Türkiye: Bir Baba Hindu gişe liderliğini bırakmıyor

Sonbaharın gelmesiyle iddialı yerli filmler vizyonda boy göstermeye başladı. Vizyondaki ilk hafta sonunda Box Office Türkiye'nin liderliğine oturan Bir Baba Hindu, ikinci hafta sonunda da zirveyi elden bırakmadı.


30 Eylül'de vizyona giren Bir Baba Hindu, yaklaşık beş ay sonra Box Office Türkiye hafta sonu listesinin zirvesine yerleşen ilk yerli yapım olmuştu. 7-9 Ekim hafta sonunda 136.683 biletli seyirci tarafından izlenen film, ikinci hafta sonunu da box office listesinin zirvesinde kapattı. Bir Baba Hindu, on günde yaklaşık 426 bin seyirciye ulaşmayı başardı. İkinci hafta sonunda yalnızca 24% oranında seyirci kaybeden film, bu performansını sürdürmesi hâlinde bir milyon seyirciye ulaşan filmler arasına adını yazdırabilir.

Box Office hafta sonu listesinin ikinci sırasında da bir yerli film bulunuyor. Yok Artık! 2, elde ettiği hasılatla listenin ikinci sırasında yer aldı. Yok Artık! 2'yi yakından takip eden Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları (Miss Peregrine's Home for Peculiar Children), ikinci hafta sonunda ilk hafta sonunda elde ettiği seyirci rakamının üzerine çıkarak listenin üçüncü sırasında yer aldı. Animasyon film Leylekler (Storks) dördüncü sırada yer alırken vizyonun yeni filmlerinden Trendeki Kız (The Girl on the Train) listeye beşinci sıradan giriş yaptı.

07-09 Ekim 2016 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.