Ayak İşleri 3. sezonuyla GAİN'de yayında!

7.987 Gösterim
3 Ocak 2023 15:57
Ayak İşleri 3. sezonuyla GAİN'de yayında!

Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar'ın yer aldığı GAİN Orijinal yapımı Ayak İşleri, 3. sezonun Üçgen ve Korkuluk adlarını taşıyan ilk iki bölümüyle ekranlara geri döndü. 


Yönetmen koltuğunda Caner Özyurtlu’nun oturduğu, senaryosunu ise Caner Özyurtlu, Volkan Öge ve Deniz Alnıtemiz’in birlikte kaleme aldığı Ayak İşleri, 1 Ocak günü yayınlanan çifte bölümle GAİN ekranlarına geri döndü. Vedat için yepyeni travmalara, Evren için ise birbirinden çetrefilli felsefi sorgulamalara gebe 3. sezonun kalan bölümlerinin de ilerleyen haftalarda pazar günleri izleyiciyle buluşması bekleniyor.

 

Üçüncü sezonun Üçgen adını taşıyan ilk bölümü, konteynırda geçirdikleri günlerden sonra nihayet serbest kalan Vedat ve Evren'nin özgürlüklerinin ilk gecesinde kendilerini geri döndüklerine pişman edecek bir kazayla karşılaşmasını konu alırken; Korkuluk adlı ikinci bölümde, Sermet Bey'in selamını götürmek için Korkuluk Vasfi'nin malikanesine giden ikilinin Vasfi Bey'in garip isteği sonrasında yaşadıkları anlatılıyor.

 

Aksiyon ve kahkaha dozunun iyice yükseldiği yeni sezonda Vedat ve Evren karakterlerine hayat veren Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar'a Berkay Ateş, Selin Yeninci, Çağdaş Onur Öztürk, Şenay Gürler, Taner Barlas, Alp Öyken, Kamil Güler, Esra Kızıldoğan ve Cihan Talay gibi isimler konuk oyuncu olarak eşlik ediyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.