A Quiet Place: Part II ve The King's Man'in vizyon tarihleri ertelendi

2.561 Gösterim
25 Ocak 2021 13:20
A Quiet Place: Part II ve The King's Man'in vizyon tarihleri ertelendi

Hollywood'da yeni erteleme dalgası devam ediyor. A Quiet Place: Part II, The King's Man gibi pandemi sebebiyle ertelenen filmlerin gösterimleri bir kez daha ileri bir tarihe alındı.


Kısa bir süre önce Hollywood'da pandemi sebebiyle yeni bir erteleme dalgası yaşanacağına dair haberler çıkmış, akabinde sırayla Morbius, The Many Saints of Newark, No Time to Die, Ghostbusters: Afterlife, Uncharted, Last Night in Soho gibi filmlerin ertelendiği duyurulmuştu. Hafta sonunda ertelenen filmler kervanına A Quiet Place: Part II, The King's Man gibi filmler de eklendi.

Pandeminin patlak vermesiyle ilk ertelenen yapımlardan biri olan A Quiet Place: Part II, bu kez 23 Nisan 2021'den 17 Eylül 2021'e ertelendi. Eğer film eylül ayında gösterime girebilirse, pandemi sebebiyle ilk planlanan vizyonundan yaklaşık 1,5 yıl sonra seyirciyle buluşmuş olacak.

 

Geçen yılın merak edilen yapımlarından olup pandemi sebebiyle birden fazla kez ertelenen bir diğer yapım The King's Man de yeni bir ertelemeyle karşılaştı. 12 Mart'ta gösterimi planlanan film, 20 Ağustos'a ertelendi.

 

Animasyon film Bob's Burgers vizyon takviminden kaldırılırken, Ron’s Gone Wrong 22 Ekim'e ertelendi. Pandemi sebebiyle ertelenen ve vizyon tarihi uzun süredir belirsiz olan Antlers'in yeni tarihi ise 29 Ekim oldu. Guillermo Del Toro'nun yeni filmi Nightmare Alley'nin vizyon tarihi ise 3 Aralık olarak belirlendi.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.