19 Mart'ta Disney+'da yayınlanacak olan The Falcon and the Winter Soldier'dan son fragman!

3.636 Gösterim
16 Mart 2021 13:45
19 Mart'ta Disney+'da yayınlanacak olan The Falcon and the Winter Soldier'dan son fragman!

WandaVision'dan sonra Marvel'ın Disney+'da yayınlanacak ikinci dizisi The Falcon and the Winter Soldier'dan, ilk bölümünün 19 Mart'ta izleyiciyle buluşmasının arifesinde son bir fragman yayınlandı.


Marvel, Disney+'da yayınlanacak dizilerine WandaVision ile hayli ses getiren bir şekilde başladı. Scarlet Witch'in hikâyesi ile Doktor Strange Deliliğin Çoklu Evreninde (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) bir köprü niteliği de taşıyan WandaVision'ın final yapmasının akabinde, Marvel momentum kaybetmeden ikinci Disney+ dizisi The Falcon and the Winter Soldier ile seyircinin karşısına çıkıyor.

 

The Falcon and the Winter Soldier, Avengers: Endgame sonrası bayrağı Captain America'dan teslim alan Falcon ile Cap'in dostu Bucky Barnes, nam-ı diğer Winter Soldier'ın, Thanos'un evrendeki canlıların yarısını yok ettiği Infinity War ile Iron Man'in canı pahasına bu durumu tersine çevirdiği Endgame arasındaki döneme verilen adıyla Blip sonrası maceralarını konu ediniyor. Anthony Mackie ve Sebastian Stan'in başrollerinde yer aldığı altı bölümlük dizi, 19 Mart'tan itibaren Disney+'da yayınlanacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.