1 Eylül'de sinemalarda gösterime girecek Ölümüne Aşk filminden fragman yayınlandı

4.466 Gösterim
8 Ağustos 2023 19:03
1 Eylül'de sinemalarda gösterime girecek Ölümüne Aşk filminden fragman yayınlandı

Okan Ege Ergüven'in yönetmen koltuğunda oturduğu Ölümüne Aşk'tan fragman yayınlandı. Film, 1 Eylül'de sinemalarda gösterime girecek.


Soysal Demir ve Okan Ege Ergüven'in kaleme aldığı, Okan Ege Ergüven'in yönetmen koltuğunda oturduğu Ölümüne Aşk filminden fragman yayınlandı.

 

Başrollerini Murat Akkoyunlu ve Fulya Zenginer'in paylaştığı komedi filmi konusu şöyle:

 

Altınel ailesinin yanında uzun yıllardır bahçıvanlık yapan Tahsin, evde beş aydır hizmetçi olarak çalışan güzel Ayperi’ye abayı yakar. Ailenin tatile çıkmasıyla, Ayperi’ye açılmakta, aşkını itiraf etmekte zorlanan Tahsin’in aradığı fırsatı ayağına gelir. Fakat ailesiyle gitmeyen evin haylaz oğlu Timuçin’in gece yarısı aniden arkadaşlarıyla birlikte eve gelmesi her şeyi değiştirir. Parti yapacaklardır. Modern kölelerine buyurur; “bu gece sabaha kadar uyumak yok!”. Timuçin, Tahsin ile Ayperi’ye kötü davranmakla kalmaz, gecenin o saatinde hizmet etmek zorunda bırakır. Burnundan soluyan Tahsin’in eli kolu bağlıdır. Ayperi’nin tarçın yerine yanlışlıkla elmaların üstüne fare zehri dökmesi olayların çığırından çıkmasına neden olur. Artık Ayperi ve Tahsin 5 kişinin ölümünden sorumlu birer katildirler.

 

1 Eylül'den itibaren sinemalarda izleyiciyle buluşacak olan filmin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.