Tarık Pabuççuoğlu

Tarık Pabuççuoğlu

Doğum Tarihi

14 Ocak 1949

Yaş

73


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
03.06.2022 ₺471.698 14.115
14.01.2022 ₺9.481.634 360.863
22.03.2019 ₺6.595 710
14.09.2018 ₺454.127 37.082
11.11.2016 ₺2.270.659 197.217
13.05.2016 ₺3.892.643 367.273
28.08.2015 ₺1.095.374 107.663
27.02.2015 ₺6.033.873 582.692
13.02.2015 ₺1.065 234
14.03.2014 ₺7.757 838
28.02.2014 ₺4.510.131 523.450
25.10.2013 ₺608.000 62.176
26.02.2010 ₺272.173 34.380
07.03.2008 ₺185.588 27.672
27.09.2002 ₺1.177.816 318.655
17.11.2000 ₺46.542 23.130