Salih Kalyon

Salih Kalyon


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

26 Kasım 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.09.2020 ₺88.586 5.009
07.02.2020 ₺1.651.685 92.130
14.12.2018 ₺320.353 23.193
16.03.2018 ₺2.144.046 177.170
01.09.2017 ₺1.039.624 96.536
09.06.2017 ₺974.138 87.011
07.04.2017 ₺2.185.619 189.367
20.01.2017 ₺21.353.023 1.811.081
04.09.2015 ₺141.631 14.508
27.03.2015 ₺2.387.513 228.622
27.02.2015 ₺4.611.292 421.070
31.01.2014 ₺35.022.168 3.414.212
22.02.2013 ₺20.898.864 2.167.456
23.11.2012 ₺7.583.639 841.124
23.03.2012 ₺352.879 46.445
16.12.2011 ₺15.473.417 1.731.519
07.01.2011 ₺36.678.019 3.947.988
05.11.2010 ₺31.645.541 3.474.495
26.02.2010 ₺21.723.367 2.459.815
15.05.2009 ₺760.705 116.914
26.09.2008 ₺1.396.188 190.962
16.11.2007 ₺14.657.214 2.032.885
08.12.2006 ₺152.367 23.890
23.12.2005 ₺17.180.298 2.618.244
23.01.2004 ₺16.022.456 2.894.802
28.03.2003 ₺1.585.524 371.641
02.02.2001 ₺7.400.006 3.308.120