Salih Kalyon

Salih Kalyon


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.09.2020 88.511 TL 5.006
07.02.2020 1.651.685 TL 92.130
14.12.2018 320.353 TL 23.193
16.03.2018 2.144.046 TL 177.170
01.09.2017 1.039.624 TL 96.536
09.06.2017 974.138 TL 87.011
07.04.2017 2.185.619 TL 189.367
20.01.2017 21.353.023 TL 1.811.081
04.09.2015 141.631 TL 14.508
27.03.2015 2.387.513 TL 228.622
27.02.2015 4.611.292 TL 421.070
31.01.2014 35.022.168 TL 3.414.212
22.02.2013 20.898.864 TL 2.167.456
23.11.2012 7.583.639 TL 841.124
23.03.2012 352.879 TL 46.445
16.12.2011 15.473.417 TL 1.731.519
07.01.2011 36.678.019 TL 3.947.988
05.11.2010 31.645.541 TL 3.474.495
26.02.2010 21.723.367 TL 2.459.815
15.05.2009 760.705 TL 116.914
26.09.2008 1.396.188 TL 190.962
16.11.2007 14.657.214 TL 2.032.885
08.12.2006 152.367 TL 23.890
23.12.2005 17.180.298 TL 2.618.244
23.01.2004 16.022.456 TL 2.894.802
28.03.2003 1.585.524 TL 371.641
02.02.2001 7.400.006 TL 3.308.120