Salih Kalyon

Salih Kalyon


Gelecek Filmler

Randıman Komedi

Dağıtımcı

Bir Film

Vizyon Tarihi

25 Eylül 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Şahane Hayaller 7 Şubat 2020
CGV Mars D. 91.975 1.649.456
Aşk Bu mu? 14 Aralık 2018
CGV Mars D. 23.193 320.353
Düğüm Salonu 16 Mart 2018
CGV Mars D. 177.170 2.144.046
Deli Dumrul 1 Eylül 2017
CGV Mars D. 96.536 1.039.624
CGV Mars D. 87.011 974.138
UIP 189.367 2.185.619
Olanlar Oldu 20 Ocak 2017
CGV Mars D. 1.811.081 21.353.023
MC Film 14.508 141.631
Güvercin Uçuverdi 27 Mart 2015
CGV Mars D. 228.622 2.387.513
8 Saniye 27 Şubat 2015
Warner Bros. 421.070 4.611.292
Eyyvah Eyvah 3 31 Ocak 2014
UIP 3.414.212 35.022.168
Kelebeğin Rüyası 22 Şubat 2013
UIP 2.167.456 20.898.864
Pinema 841.124 7.583.639
El Yazısı 23 Mart 2012
Medyavizyon 46.445 352.879
Pinema 1.731.519 15.473.417
Eyyvah Eyvah 2 7 Ocak 2011
UIP 3.947.988 36.678.019
Pinema 3.474.495 31.645.541
Eyyvah Eyvah 26 Şubat 2010
UIP 2.459.815 21.723.367
Adab-ı Muaşeret 15 Mayıs 2009
Medyavizyon 116.914 760.705
Süper Ajan K9 26 Eylül 2008
Medyavizyon 190.962 1.396.188
Beyaz Melek 16 Kasım 2007
Medyavizyon 2.032.885 14.657.214
Çinliler Geliyor 8 Aralık 2006
Özen Film 23.890 152.367
Organize İşler 23 Aralık 2005
KenDa 2.618.244 17.180.298
Vizontele Tuuba 23 Ocak 2004
Warner Bros. 2.894.802 16.022.456
Özen Film 371.641 1.585.524
Vizontele 2 Şubat 2001
Warner Bros. 3.308.120 7.400.006