Marco Beltrami

Marco Beltrami

Doğum Tarihi

7 Ekim 1966

Yaş

54


Gelecek Filmler

Sessiz Bir Yer 2 Gerilim, Korku

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

16 Temmuz 2021
Kaos Yürüyüşü Aksiyon, Bilim-Kurgu

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

27 Ağustos 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
10.01.2020 1.589.655 TL 79.167
15.11.2019 2.408.864 TL 106.680
11.10.2019 2.016.616 TL 104.855
23.08.2019 452.056 TL 25.165
19.07.2019 52.033 TL 2.383
13.04.2018 2.728.379 TL 203.349
17.11.2017 231.666 TL 16.473
03.03.2017 11.560.432 TL 901.706
09.09.2016 3.315.720 TL 254.358
05.08.2016 1.322.996 TL 114.521
26.02.2016 4.777.896 TL 363.259
28.08.2015 678.486 TL 55.308
21.08.2015 2.199.362 TL 198.677
07.08.2015 3.677.344 TL 351.708
15.05.2015 184.019 TL 16.846
20.03.2015 236.415 TL 16.333
30.01.2015 1.961.355 TL 146.870
07.11.2014 98.301 TL 7.331
10.10.2014 352.765 TL 27.028
12.09.2014 378.068 TL 29.301
08.11.2013 846.816 TL 79.496
26.07.2013 5.121.513 TL 456.897
21.06.2013 8.379.741 TL 757.886
05.04.2013 657.671 TL 70.210
22.02.2013 121.929 TL 10.470
15.02.2013 2.384.784 TL 226.525
09.03.2012 1.016.744 TL 105.867
27.01.2012 302.989 TL 39.411
14.10.2011 395.335 TL 41.640
15.04.2011 1.754.348 TL 185.241
08.10.2010 378.155 TL 34.516
02.10.2009 222.629 TL 20.883
10.04.2009 2.800.861 TL 327.899
17.10.2008 1.123.300 TL 124.386
29.02.2008 873.122 TL 117.928
02.11.2007 356.595 TL 38.903
05.10.2007 243.126 TL 29.513
28.06.2007 1.785.595 TL 229.133
27.10.2006 488.588 TL 62.677
18.08.2006 67.014 TL 10.140
09.09.2005 676.048 TL 92.464
03.06.2005 285.737 TL 45.135
06.05.2005 418.344 TL 70.539
04.03.2005 97.588 TL 16.384
08.10.2004 1.004.365 TL 151.058
03.09.2004 725.318 TL 123.140
19.09.2003 189.517 TL 35.501
25.07.2003 2.053.927 TL 392.170
20.09.2002 - -
30.08.2002 229.562 TL 65.350
23.08.2002 - -
16.02.2001 239.068 TL 103.661
15.12.2000 140.920 TL 145.550
28.04.2000 452.758 TL 243.668
30.04.1999 185.507 TL 164.278
18.12.1998 22.365 TL 19.308
27.03.1998 85.642 TL 127.125
09.01.1998 36.722 TL 61.754
15.08.1997 - -