Eyüp Boz

Eyüp Boz


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.04.2019 631.778 TL 41.328
20.07.2018 2.121.280 TL 182.830
03.11.2017 3.701.837 TL 299.180
23.06.2017 736.558 TL 65.990
21.04.2017 300.528 TL 27.624
07.04.2017 2.185.619 TL 189.367
13.05.2016 3.892.643 TL 367.273
11.09.2015 5.610.195 TL 536.651
22.05.2015 60.619 TL 5.839
27.03.2015 13.745 TL 1.601
05.11.2010 1.135.918 TL 131.505
09.04.2010 26.692 TL 3.511
25.12.2009 19.899 TL 2.383
18.12.2009 133.846 TL 15.587
27.11.2009 2.617.506 TL 317.602
23.10.2009 2.092.067 TL 268.119
16.11.2007 14.657.214 TL 2.032.885
12.10.2007 157.095 TL 21.595
22.12.2006 2.404.632 TL 345.817
04.02.2005 29.363 TL 5.736
07.02.2003 2.969.658 TL 657.546
20.12.2002 67.811 TL 30.038