Cengiz Onural

Cengiz Onural


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
AVC Film - -
Aşk Uykusu 31 Mart 2017
TME Films 26.687 341.092
Saklı 25 Aralık 2015
Orak Film 666 9.290
Sürgün 20 Aralık 2013
Pinema 42.619 443.740
Tiglon 18.658 149.129
Şeytanın Pabucu 26 Aralık 2008
Medyavizyon 228.490 1.762.617
Issız Adam 7 Kasım 2008
Cinefilm 2.788.550 23.421.170
Rıza 4 Ocak 2008
35 Milim 1.597 11.162
Bana Şans Dile 5 Ekim 2007
Best Line 52.821 334.419
Hiçbiryerde 20 Eylül 2002
Warner Bros. Türkiye 45.055 168.308
Özen Film 1.053.685 2.996.122
Leoparın Kuyruğu 25 Aralık 1998
UIP Türkiye 9.985 9.327
Masumiyet 24 Ekim 1997
Özen Film 49.410 26.189