Your Honor'ın 2. sezonundan teaser yayınlandı

3.396 Gösterim
17 Kasım 2022 12:25
Your Honor'ın 2. sezonundan teaser yayınlandı

Showtime'ın Bryan Cranston'lı dizisi Your Honor'ın 2. sezonundan teaser yayınlandı. 13 Ocak'ta başlayacak yeni sezon, dizinin finalini yapacak.


Ergenlik çağındaki oğlu Adam'ın ölüme sebebiyet veren bir kazaya karışmasıyla New Orleans'ın en tehlikeli ailesiyle karşı karşıya gelen saygın bir yargıç olan Michael Desiato'nun altüst olan hayatını mercek altına alan Your Honor'ın 2. sezonundan teaser yayınlandı. İlk sezon gibi on bölümden oluşacak olan yeni sezon, 13 Ocak 2023'ten itibaren ekranlarda olacak. Başroldeki Bryan Cranston daha önce yaptığı açıklamada yeni sezonla birlikte dizinin final yapacağını açıklasa da Showtime'dan resmi açıklama gelmemişti. 

 

İsrail yapımı Kvodo dizisinden The Good Wife ve The Night Of'un yapımcıları tarafından uyarlanan Your Honor, ilk olarak mini dizi olarak tasarlanmış fakat geçtiğimiz yıl ağustos ayında yeni sezon için onay almıştı. Neredeyse iki yıllık aradan sonra ekrana dönecek olan dizinin kadrosunda Bryan Cranston'ın yanı sıra Hunter Doohan, Hope Davis, Sofia Black D’Elia, Isiah Whitlock Jr., Michael Stuhlbarg, Carmen Ejogo ve Benjamin Flores Jr. gibi isimler yer alıyor. 

 

On bölümlük ilk sezonu ülkemizde GAİN ve beIN CONNECT üzerinden izleyiciyle buluşan Your Honor'ın 2. sezonundan yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.