Yılın en merakla beklenen yapımı Avengers: Endgame'den Marvel Sinematik Evreni'nin izini süren yeni bir video yayınlandı!

3.042 Gösterim
17 Nisan 2019 12:50
Yılın en merakla beklenen yapımı Avengers: Endgame'den Marvel Sinematik Evreni'nin izini süren yeni bir video yayınlandı!

Marvel Sinematik Evreni'nin bir dönemini kapatacak olan Avengers: Endgame'den, Thanos'a karşı mücadele veren süper kahramanların geçmişlerinin izinin sürüldüğü bir video yayınlandı.


Yaklaşık 11 yıldır Marvel Sinematik Evreni'ni takip eden sinemaseverlerin beklediği günler geldi çattı. Önümüzdeki hafta gösterime girecek olan Avengers: Endgame ile birlikte on yıllık periyodu aşan bir süredir hikâyelerini takip ettiğimiz bazı süper kahramanlar sinema serüvenlerinin şimdilik sonuna gelmiş olacak. Filmle ilgili tüm tanıtım stratejisini bu tema üzerinden hayata geçiren Marvel, filmin vizyonuna sadece günler kala bu temanın altını çizen iki buçuk dakikalık yeni bir video yayınladı.

 

Avengers: Infinity War'la birlikte evrendeki canlıların yarısını yok eden Thanos'a karşı geride kalan süper kahramanların son mücadelesini izleyeceğimiz Endgame'in online biletleri, ABD'de satışa çıktığı ilk altı saat içerisinde tükenmişti. Üç saatlik süresiyle MCU'nun en uzun filmi olacak olan ve öncül Avengers ekibi tarafından Thanos'a karşı verilen son savaşı epik bir şekilde ele alan film, ülkemizde 25 Nisan'dan itibaren seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.