Yaşam Koçu bu hafta sonu vizyona giriyor

3.096 Gösterim
9 Ocak 2024 13:30
Yaşam Koçu bu hafta sonu vizyona giriyor

Doğu Demirkol'un başrolünü Yağmur Tanrısevsin ile paylaştığı Yaşam Koçu filmi bu hafta sonu sinemalarda gösterime giriyor.


Doğu Demirkol'un senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer aldığı, kariyerini ünlü figürlerin yaşam koçu olma üzerine kurmaya çalışan Cafer'in hikâyesini anlatan Yaşam Koçu, bu hafta sonundan itibaren sinemalarda seyirciyle buluşuyor.

 

Yönetmen koltuğunda Burak Kuka'nın oturduğu filmde, Demirkol'a Yağmur Tanrısevsin, Bülent Çolak, Hakan Meriçliler, Nazlı Tosunoğlu gibi isimler eşlik ediyor. Filmin konusu ve fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

 

Kariyerindeki büyük hedefleri gerçekleştirmek için çareyi yaşam koçlarının enerji ve frekansını düzenlemesinde arayan Helin, sonsuz bir inançla her gün yeni bir yaşam koçuna giderken yakın arkadaşı Cafer’i de alır. Helin’in bu durumuyla dalga geçen Cafer, bir parti çıkışı magazincilerin “sevgili misiniz?” sorusuna “Yaşam koçuyum” cevabını verir ve Helin’in de kariyerindeki büyük değişim ile Türkiye’nin en popüler yaşam koçu hâline gelir.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.