World War Z 2 filmini yönetmesi için düşünülen isim: David Fincher!

3.150 Gösterim
11 Ağustos 2016 02:45
World War Z 2 filmini yönetmesi için düşünülen isim: David Fincher!

Max Brooks'un eserinden sinemaya uyarlanan, başrolünde Brad Pitt'in yer aldığı zombi filmi World War Z'nin devam filmini yönetmesi için usta sinemacı David Fincher ile görüşüldüğü açıklandı.


Marc Forster'ın yönettiği World War Z, sıkıntılı geçen prodüksiyon sürecine rağmen dünya genelinde $540 milyon kazanmayı başarmış ve olası bir serinin kapılarını aralamıştı. Sürpriz olmamış, ilk filmden birkaç yıl sonra World War Z 2 de açıklanmıştı. Planlar, Brad Pitt'in Gerry Lane karakterine geri dönmesi ve filmi Yetimhane (El Orfanato), Kıyamet Günü (The Impossible) gibi başarılı yapımların arkasındaki isim J.A. Bayona'nın yönetmesi üzerineydi. Fakat Bayona'nın Jurassic World'ün devam filmi için projeyi terk etmesi ile World War Z 2 yönetmensiz kalmıştı.

Variety'nin özel haberine göre, filmin boşta bulunan yönetmen koltuğu için görüşülen isimlerden biri usta sinemacı David Fincher. Habere göre daha önceden birlikte üç film (Se7en, Fight Club, The Curious Case of Benjamin Button) kotaran Pitt ve Fincher ikilisi, World War Z 2'yi konuşmak için bir araya geldi. Haber her ne kadar heyecanlandırıcı olsa da, bu öncül görüşmelerin henüz kesin bir şey ifade etmek için yeterli olmadığını belirtmek gerek.

 

Merakla beklenen filmin vizyon tarihi ilk etapta 9 Haziran 2017 olarak belirlenmişti. Fakat Bayona'nın projeden ayrılışı, dolayısıyla prodüksiyonun ileri bir tarihe ertelenmesi sonucu vizyon tarihinin de ileriye çekileceğini şimdiden söyleyebiliriz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.