Warner Bros., Jared Leto'lu Joker filmi için hazırlıklara başladı

4.664 Gösterim
6 Haziran 2018 11:35
Warner Bros., Jared Leto'lu Joker filmi için hazırlıklara başladı

Joker karakterini beyaz perdede görmeye başladığımız günden beri beklenen solo film için Warner Bros. hazırlıklara başladı.


DC Sinematik Evreni'nin arkasındaki Warner Bros., evrenin süper kahramanları için sürdürebilir bir strateji bulma mücadelesini Joker karakterine uzun yıllardır beklenen solo filmi vererek gerçekleştiriyor. Daha öncesinde Harley Quinn ve Joker'in başı çekeceği bir film söz konusu olmuş ancak zaman içerisinde Harley Quinn'i ve DC Sinematik Evreni'ndeki kadın karakterleri merkezine alacak Birds of Prey projesinin duyurulmasıyla bu film rafa kaldırılmıştı.

 

Jared Leto'nun başrolünü ve yapımcılığını üstleneceği Joker filminin henüz ilk aşamalarında olan Warner Bros., bu solo film için henüz bir tarih vermemekle beraber şu günlerde senarist arayışını sürdürüyor. Jared Leto'lu Joker filminin yanı sıra stüdyonun üzerinde çalıştığı bir diğer Joker projesi ise, yönetmen koltuğunda Todd Phillips'in oturacağı ve yapımcılığını Martin Scorsese'nin üstleneceği Joker kökenli bir hikâye. Hakkındaki bilgiler oldukça kısıtlı olan bu projede, Joker karakterine Joaquin Phoenix'in hayat vermesi bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.