Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterime giriyor

3.042 Gösterim
21 Temmuz 2017 15:00
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterime giriyor

Hafta sonunda üçü yerli, altısı yabancı yapım olmak üzere toplam dokuz yeni film seyircinin karşısına çıkıyor. Geçen aylarda gösterime giren animasyon Maşa ile Koca Ayı da bu hafta sonunda ikinci kez gösterime giriyor.


Aykut Can Demirel'in yönetmenliğini üstlendiği Bezm-i Ezel, cin kabilesinin musallat olduğu Yasemin'in yaşadıklarını anlatıyor.

Martin Koolhoven'ın yönettiği, Venedik ve Toronto gibi prestijli festivallerde gösterilen Brimstone, kasabaya gelen yeni bir pederin gelmesiyle hayatı tehlikeye giren Liz'in mücadelesini anlatıyor.

Christopher Nolan'ın yeni filmi Dunkirk, 1940'ta Dinamo Operasyonu sonucu, Alman ordusu tarafından Dunkerque kıyılarına sıkıştırılmış İngiliz ordusu ve müttefik askerlerinin mucizevi bir şekilde tahliye edilmesini anlatıyor.

Jim Jarmusch'un 1991 yılında çektiği ve beş farklı şehirde beş taksi şoförünün başından geçenleri anlattığı Night on Earth, ülkemizde ilk kez, üstelik yenilenmiş kopyasıyla sinemaseverlerle buluşuyor.

Osman Ovalı ve Onursal Özokçu'nun başrollerini paylaştığı Kiki ile Miki Alatura, Belçika'ya plak çıkartmak için giden Kiki ile Miki'nin hikâyelerini anlatıyor.

Guillaume Canet'nin kendini oynayıp yönettiği Rock'n Roll, Canet ve Cotillard'ın hayatları üzerinden toplumdaki yıldız algısına oyunbaz bir bakış atıyor.

Rich Ragsdale'in yönettiği Ruhlar Evi, Tayland'a seyahat eden Amerikalı bir çiftin burada yaşadıklarını konu ediniyor.

Samet Çakırtaş'ın yönetmenliğini üstlendiği Saklambaç: Ölüm Oyunu, hafta sonunu geçirmek için bir geziye çıkan beş üniversite öğrencisinin başından geçenleri anlatıyor.

Güney Kore'de önemli bir gişe başarısı elde eden Train to Busan, kızını Seul'den Busan'a götürmek için bindiği trende zombi istilasıyla karşı karşıya kalan Sok-woo ile kızı ve bir grup yolcunun mücadelesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.