Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

2.497 Gösterim
29 Haziran 2018 11:45
Vizyonda bu hafta: 9 yeni film gösterimde!

Haziran ayının son hafta sonunda ikisi yerli, yedisi yabancı olmak üzere toplamda dokuz yeni film gösterime giriyor.


Brandon Christensen'in yönetmenliğini üstlendiği Doğmamış; yeni evli, mutlu, lüks bir yaşam süren, ikiz bebeklere hamile genç bir kadın olan Mary'nin hikâyesini anlatıyor.

"Bir IKEA Dolabında Mahsur Kalan Hint Fakiri'nin Olağanüstü Yolculuğu" adlı romandan uyarlanan Fakir: Bir Hint Fakiri'nin Olağanüstü Yolculuğu; Aja'nın annesinin ölümünün ardından hiç tanımadığı babasını bulmak için Fransa'ya gitmesini ve bu yolculuğun başka maceralara gebe oluşunun hikâyesini anlatıyor.

Sylvester Stallone ve Dave Bautista'nın başrollerinde yer aldığı Kaçış Planı 2: Hades, kaçması imkân dahilinde gösterilmeyen hapishaneden kaçmayı başaran Ray'in arkadaşını kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Helen Mirren ve Donald Sutherland'in başrollerinde yer aldığı The Leisure Seeker, bir anda eski karavanlarıyla yollara düşme kararı alan yaşlı çift Ella ile John'un hikâyesini ele alıyor.

Samet Çakırtaş'ın yönettiği Sessiz Ol, kendilerini bilmedikleri bir evde elleri bağlanmış bir şekilde bulan Murat ile Aslı'nın kaçış mücadelelerini anlatıyor.

Alexander Romanetz'in yönetmenliğini üstlendiği Sevimli Emojiler 2'de, Moji ve Brainpot yeni bir maceraya atılıyor.

ABD ve Meksika sınırındaki devlet-kartel savaşında safların birbirine karıştığı ortamı yeniden gözler önüne serecek olan Sicario: Day of the Soldado'da, Benicio Del Toro ve Josh Brolin Sicario'daki rollerine geri dönüyor.

Onur Yiğit'in yönetmenliğini üstlendiği T.İ.M, özel kuvvetlerde görevden alındıktan sonra gizli görev ekibi T.İ.M'e dahil olan Serdar'ın hikâyesini anlatıyor.

Jeremy Renner, Jon Hamm, Leslie Bibb, Jake Johnson ve Ed Helms gibi isimleri bir araya getiren Tag, elim sende oyununu bir gelenek hâline getirmiş beş arkadaşın, oyunun yenilmezi konumundaki arkadaşlarının düğünü sırasında yaşadıklarını anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.