Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

3.930 Gösterim
7 Nisan 2017 12:00
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

Hafta sonunda üçü yerli, dördü yabancı olmak üzere toplam yedi yeni film seyircinin karşısına çıkıyor.


Amma Asante'nin yönetmenliğini üstlendiği, başrollerinde David Oyelowo ve Rosamund Pike'ın yer aldığı Aşkın Krallığı, Seretse ile Ruth'un toplumsal ve diplomatik zorluklarla mücadele ettikleri aşk hikâyesini ele alıyor.

Aynı isimli çok satan romandan sinemaya uyarlanan Baraka, yaşadığı trajedi sonrası Oregon kırsalında bir barakaya gitmesi için mektup alan Mack'in, yaşadıklarıyla yüzleşmesini konu ediniyor.

Erhan Baytimur'un yönetmenliğini üstlendiği Bordo Bereliler Suriye, bir sınır operasyonundaki bordo bereli ekibinin başından geçenleri anlatıyor.

Reha Erdem'in, Venedik'ten iki ödülle birden dönen filmi Koca Dünya, medeni dünyanın dışına fırlatılmış iki gencin sıra dışı hikâyesini ele alıyor.

Sümela'nın Şifresi Temel ile başlayan seri, Çetin Altay'ın canlandırdığı Cünyor Temel'in maceralarıyla devam ediyor.

Ünlü dizi The Walking Dead'in yapımcılarının imzasını taşıyan Şeytani, bahar tatili için Los Angeles'a giden dört üniversite öğrencisinin hikâyesini anlatıyor.

Tamamı animasyon olan Şirinler: Kayıp Köy'de, gizemli bir harita, Şirine'yi ve en yakın arkadaşları Gözlüklü, Sakar ve Güçlü Şirin'i bir maceraya sürükler.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.